Kenttäratsastuksen Pohjois- ja Baltianmaiden mestaruuskilpailut 8.-10.8.2014 Keravalla

6.8.2014


Kuopion Ratsastajien Salla Aario ratsullaan Celtas Chibougamau nähdään Keravalla PM-kilpailussa luokassa CIC2* jossa ratsastetaan senioreiden henkilökohtaisista ja joukkuemitaleista.

 

Keravalla nautitaan huipputason kansainvälisestä kenttäratsastuksesta elokuun auringon alla 8.-10.8.2014 ja mitellään Pohjois- ja Baltianmaiden mestaruudesta. Kilpailuissa ratsastetaan vaativan CIC1* ja CIC2* -tason kansainväliset luokat, sekä kansallinen helppo luokka.

 

Kilpailut alkavat perjantaina ratsastettavilla kouluratsastuskokeilla, lauantaina jatketaan maastokokeella ja kaikkien luokkien rataesteet ratsastetaan sunnuntaina. Koulu- ja estekokeet ratsastetaan Keravan ratsastuskeskuksen ratsastuskentillä.
Kisaviikonlopun kohokohta myös yleisön näkökulmasta on lauantaina ratsastettava maastoesteosuus. Keravan maastoesterata on yksi Suomen hienoimpia ja vaativampia. Rata sijaitsee lähellä ratsastuskeskusta, Ollilan laakson kauniissa maisemissa. Yleisölle on rajattu turvallisia alueita seurata kilpailuja maastoradan varrelta.