Jenni Piippo mukana junioreiden esteratsastuksen SM-kilpailuissa alkavana viikonloppuna

26.8.2016

Esteratsastuksen suomenmestaruudet ratkaistaan elokuussa Miljoona Hevonen –tapahtuma järjestetään Tuurissa 19.-­28.8.2016. Kolmatta kertaa toteutettavan tapahtuman järjestäjänä toimii Etelä-­Pohjanmaan Urheiluratsastajat ry yhteistyössä Kyläkaupan kanssa. Kilpailussa hypätään tänä vuonna kaikkien ikäluokkien Suomen mestaruuksista. Tapahtuma järjestetään tutulla paikalla Kyläkaupan vieressä, joen rannassa, kuitupohjaisella kentällä. Kisa on aiemmista vuosista poiketen jaettu kahden viikonlopun ajalle ja väliin jäävällä viikolla ratsukoille tarjotaan valmennusklinikoita ja luentoja sekä 3-­tason drive-­in-­kisat torstaina 25.8.

Tapahtuman ensimmäisenä viikonloppuna ratkotaan ponien, lapsiratsastajien ja suomenhevosten mestaruudet ja jälkimmäisenä viikonloppuna kisataan seniorien, juniorien ja nuorten ratsastajien Suomen mestaruuksista. – Tämän kokoluokan kilpailu on harvinaista herkkua näillä leveysasteilla ja olemmekin erittäin iloisia siitä, että saimme kunnian järjestää SM­-kilpailut täällä, kertoo kilpailujen johtaja Tuomas Virrankoski.

SM-­luokat televisioidaan

Viime vuotiseen tapaan kilpailuja voi seurata nettiTV:stä. Lisäksi jälkimmäisen viikonlopun tunnelmia välittää myös YLE, sillä senioreiden SM­luokat nähdään TV2:lla sunnuntaina 28.8.2016. -­SM-­statuksesta ja televisioinnista johtuen yhteistyökumppanit ovat olleet erittäin kiinnostuneita olemaan mukana tapahtumassa, kertoo Tuomas Virrankoski. –Tämä on erittäin helppo tapa saada yritykselleen näkyvyyttä. Edellisten vuosien yhteistyökumppanit ovat lähteneet innolla mukaan myös tänä vuonna ja uusia on myös mukana, mutta joukkoon mahtuu vielä, hän vinkkaa.

 

Tiedote ja kilpailun kotisivut: http://www.miljoonahevonen.net/

Tuloksien liveseuranta: http://online.equipe.com/sv/competitions/17573

Live: http://haven.fi/live/