Ratsastuskouluoppilainen valtakunnallinen mestaruuskilpailu Kuopiossa 29.-31.7.2016

16.12.2015

Tulevana kesänä näämme Sorsasalossa ratsastuskouluoppilaiden vuoden kohokohdan, valtakunnalliset mestaruuskilpailut. Kilpailut ovat kolmipäiväiset ja niihin kuuluu sekä koulu- että esteratsastusta eri ikäryhmille. Molemmissa lajeissa ratsastetaan myös joukkuekilpailu. Vuosittain kilpailuissa on satoja oppilaita, jotka kilpailevat valtakunnallisesti toisiaan vastaan erittäin mukavassa hengessä. Ratsastuskouluja tulee paikalle kaikkialta Suomesta, mikä tekee tapahtumasta ainutlaatuisen.

Kilpailu on avoin ratsastajille, jotka ratsastavat säännöllisesti ratsastuskoulun opetustunneilla opetushevosilla ja –poneilla, ja eivät ole osallistuneen 3-5 tason kilpailuissa 120cm/helppo A/helppo koulu-, este tai kenttäratsastusluokkiin kahden viimeisen vuoden aikana, eivätkä kilpaile aluetasolla omistamallaan tai vuokraamallaan hevosella/ponilla III:A/100cm/tutustumisluokka tai vaikeammissa luokissa.

Seuran nettisivuille avataan kilpailulle oma sivusto josta löytyy mm. kilpailun tarkemmat säännöt. Päivitämme tietoja kilpailuista sitä mukaan kun sitä saamme tietoomme. 

 

TERVETULOA MUKAAN TEKEMÄÄN IKIMUISTOISTA KILPAILUA! :)