Jäsenkirje 1/2017

6.6.2017

Tämä jäsenkirje on 6.6.2017 lähetetty sähköpostitse kaikille jäsenrekisterissä 1.1.2017 olleille jäsenille jäsenrekisterissä oleviin sähköpostiosoitteisiin. Jos et ole saanut tätä jäsenkirjettä sähköpostiisi, jäsenrekisteristä joko puuttuu osoitteesi tai sitten siellä on väärä osoite, joten ilmoita tällöin oikea osoitteesi jäsensihteerille osoitteeseen jasensihteeri@kuor.net, niin osoite korjataan jäsenrekisteriin (tarkista ensin myös ettei jäsenkirje ole mennyt roskapostikansioosi tai sähköpostisi ole täynnä tms.). Jos olet saanut viestin sähköpostiisi, mutta haluat muuttaa jäsenrekisterissä olevaa sähköpostiosoitettasi, tee se täällä: http://www.ratsastus.fi/liity_jaseneksi/jasenten_extranet. Jäsenkirje julkaistaan myös seuran nettisivuilla www.kuor.net sekä facebook-sivulla.

----------------------------------------------------------------------

 

Hei!


Alla tietoa Kuopion Ratsastajat ry:n ajankohtaisista asioista. Olethan käynyt myös katsomassa seuran nettisivuja osoitteessa www.kuor.net, facebook-sivua osoitteessa https://www.facebook.com/kuopionratsastajat/ ja instagramia osoitteessa https://www.instagram.com/kuopionratsastajat/!

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vuoden 2017 kilpailuita ja tapahtumia:

  • 17.-18.6. 3-tason koulukilpailut, Sorsasalo

  • 1.-2.7. 3-tason estekilpailut, Sorsasalo. Lauantaina yhteistyössä raviradan kanssa, lauantaina myös lounasravit sekä illanvietto!

  • 12.8. Sorsasalossa Itä-Suomen aluejaoston järjestämänä Itä-Suomen Mahdollisuuksien hevonen -tapahtuma, KuoR järjestää tapahtuman osana suomenhevosten koulu- ja esteratsastuksen aluemestaruuskilpailut

  • 16.9. 2-tason koulukilpailut, Itä-Suomen aluemestaruus, Sorsasalo

 

KuoRin tapahtumakalenteri löytyy myös täältä: http://www.kuor.net/kilpailut-ja-tapahtumat/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Toimihenkilöksi kisoihin?

 

Haluatko seurata kilpailuita lähietäisyydeltä ja tehdä samalla talkootöitä? Tule toimihenkilöksi kilpailuihimme mukavaan porukkaan! Jos jokainen seuramme jäsen olisi toimihenkilönä vaikka vain puoli päivää kerran vuodessa, saisimme kaikki kisat loistavasti pyöritettyä ilman että kukaan rasittuu liiaksi. Harkitsepa voisitko irroittaa edes puoli päivää aikaasi kerran vuodessa yhteiseen hyvään ja mukavaan tekemiseen?


Ilmoittautumiset toimihenkilöksi kullekin kisapäivälle viimeistään 2 päivää ennen k.o. kisapäivää voi tehdä täällä: http://www.kuor.net/ilmoittaudu-kisatoimihenkiloksi/. Kaikkiin toimihenkilötehtäviin opastetaan ja toimihenkilö saa kisapäivän aikana lounasta/kanttiinista kahvit/pientä purtavaa.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Äänestämällä KuoRille tukirahaa PeeÄssän Kannustajat-ohjelmasta

 

Osuuskauppa PeeÄssä on ottanut käyttöön Kannustajat-ohjelman, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Kannustajilla tuetaan lasten ja nuorten harrastamisen parissa työskenteleviä seuroja ja yhdistyksiä. Ohjelman avulla myös asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan tukitoimintaan. Kuopion Ratsastajat ry on yksi ohjelmaan mukaan pääseistä seuroista!

 

Seurojen saama tukisumma määräytyy äänestyksen perusteella. PeeÄssän pääjäsenet voivat antaa äänensä suosikkiseuralleen Omalla S-kanavalla tai asiakasomistajapisteessä. Yhteensä 15 000 euron tukisumma jaetaan Kannustajissa mukana olevien seurojen/yhdistysten saaman äänimäärän perusteella.

 

Kuinka voin kannustaa suosikkiseuraani ja ryhtyä Kannustajaksi?

Äänestysaika on 15.5.-16.6.2017. Kannustajat -ohjelma antaa asiakasomistajille mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen seurojen/yhdistysten kesken. Kannustajaksi voi ilmoittautua PeeÄssän asiakasomistajatalouden pääjäsen Omalla S-kanavalla tai asiakaspalvelupisteessä. Kaikilla pääjäsenillä on käytössään yksi ääni.

 

OHJE: Näin kannustan suosikkiseuraani

 

Tämä info löytyy myös KuoRin sivuilta täältä: http://www.kuor.net/?x103997=511790

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kuopion Ratsastajat ja Alexandria Pankkiiriliike ovat sopineet yhteistyöstä vuodelle 2017

 

Alexandria tukee Kuopion Ratsastajien toimintaa kutsumalla seuran jäseniä tutustumistapaamiseen Alexandrian Kuopion konttorille. Jokaisesta toteutuneesta tapaamisesta Alexandria maksaa 30 € per tapaaminen seuralle. Tapaaminen on henkilökohtainen ja maksuton, eikä se sido mihinkään.

 

"Jotta hevonen ei söisi kaikkia rahoja"
Kuopion Ratsastajien puheenjohtaja Taru Hämäläinen on ollut Alexandrian asiakkaana nyt kolmisen vuotta

–Mennessäni ajattelin, etten tule sijoittamaan mitään mihinkään. Sitten ymmärsin, mistä on kyse. Ajattelin lapseni tulevaisuutta ja päätin lähteä pienellä rahalla keräämään lapselleni tulevaisuuden pääomaa, Taru kertoo

– Me kaikki tiedämme että hevosharrastukseen menee paljon rahaa. En minäkään ole rikas, mutta köyhän kannattaa säästää, muuten hevonen syö kirjaimellisesti kaikki rahat. Alexandrian palvelut sopivat hevosharrastajille. Kun pistää tietyn summan jemmaan, niin tulevaisuudessa voi vaikkapa ostaa oman hevosen, Taru jatkaa.

 

Yhteystiedot Alexandrian yhteydenottoa varten
Alexandrian Kuopion toimiston henkilökunta kontaktoi kaikki halukkaat seuran jäsenet ja varaa heille henkilökohtaisen tapaamisajan. Mikäli haluat keskustella säästämisestä ja sijoittamisesta Alexandrian kanssa ja kerryttää samalla tukea seuralle, ilmoita yhteystietosi tällä lomakkeella. Taru välittää halukkaiden yhteystiedot eteenpäin Alexandrialle.

 

Alexandrian puolelta yhteyistyötä hoitaa aluepäällikkö Jarkko Perttula
Puijonkatu 22 B, 3. krs
70100 Kuopio
Tel +358 17 580 5500
Mobile 040 587 3732
Email jarkko.perttula@alexandria.fi

 

Vaivatonta säästämistä ja sijoittamista jo 20 vuoden ajan
Alexandria Pankkiiriliike on perustettu vuonna 1996 ja 20 vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Erikoisalaamme ovat laadukkaat sijoittamisen ja säästämisen ratkaisut. Asiakkaanamme on jo yli 71 000 suomalaista ja heitä palvelee yli 330 ammattilaista 26 paikkakunnalla ympäri maan. Lue tästä, mihin asiakkaidemme tyytyväisyys perustuu.

 

Tämä info löytyy myös KuoRin sivuilta täältä: http://www.kuor.net/yhteistyokumppanit/

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kuopion OMT-keskus Oy ja Kuopion Ratsastajilla yhteistyösopimus

 

Kuopion OMT-keskuksen fysioterapeutit auttavat ratsastajia tuki- ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisyssä, tutkimisessa sekä hoidossa. Lisäksi Kuopion OMT-keskus tarjoaa hyvinvointipalveluja kuten akupunktio, kuntotestaukset, luennot, lymfaterapia, ohjatut liikuntaryhmät ja tyhy-paketit.

Kuopion OMT-keskus Oy tarjoaa bonusjärjestelmän, jonka avulla seura voi hankkia rahaa. Käytännössä sopimus tarkoittaa, että kaikista Kuopion Ratsastajien jäsenien ja läheisten, jotka haluavat tukea Kuopion Ratsastajia, ostoista Kuopion OMT-keskus maksaa bonusjärjestelmän mukaista bonusrahaa seuran tilille. Vuoden aikana kertyneistä 1000-5000 euron ostoista maksetaan 4% bonus ja yli 5000 euron ostoista maksetaan 5% bonus.

Huomioitavaa on, että ei tarvitse olla seuran jäsen, vaan kaikki Kuopion Ratsastajien nimissä tehdyt ostot kerryttävät bonusta! Joten nyt kaikki mainostamaan perheenjäsenille ja tuttaville tästä mahdollisuudesta tukea Kuopion Ratsastajia.

Käy tutustumassa Kuopion OMT-Keskukseen.

 

Tämä info löytyy myös KuoRin sivuilta täältä: http://www.kuor.net/yhteistyokumppanit/

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Veikkauksen verkkokumppanuus

 

Verkkokumppanuus on Veikkauksen ja Olympiakomitean varainhankinnan yhteistyömuoto seuroille. Pelaamalla Veikkauksen pelejä netissä tai mobiilissa tämän linkin kautta tuet Kuopion Ratsastajat ry:tä ja kerrytät seuralle palkkiota! Palkkio määräytyy pelattujen eurojen mukaan. Lisätietoja verkkokumppanuudesta löytyy täältä.

 

Tämä info löytyy myös KuoRin sivuilta täältä: http://www.kuor.net/yhteistyokumppanit/

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Valmennukset (http://www.kuor.net/valmennukset/)


Kuopion Ratsastajat ry järjestää kaikille avoimia koulu- ja estevalmennuksia n. kerran kuukaudessa. Katso valmennusten päivämäärät ja järjestämispaikat tapahtumakalenterista http://www.kuor.net/kilpailut-ja-tapahtumat/.

Estevalmentajat:
Benny Vandervaeren, http://www.bennyvdv.com/
Hanna Tardiveau

Kouluvalmentaja:
Terhi Lehtimäki

Valmennusten seuratuki
KuoRin yhteistyövalmentajien Benny Vandervaeren, Hanna Tardiveau, Terhi Lehtimäki valmennuksiin KuoRin jäsenet saavat seuralta tukea: - 30% alennus hinnasta saatavissa 12 valmennustapahtumalle vuodessa per ratsastaja.

Valmennuksia järjestetään KuoRin hallituksen toimesta (pääasiassa Sorsasalossa) ja lisäksi voidaan järjestää myös muissa paikoissa. Muissa paikoissa valmennusta järjestettäessä paikasta täytyy löytyä valmennukselle vastuuhenkilö, joka hoitaa järjestelyt:
1) sopii KuoRin kanssa että onko seuran puolesta ok että kyseisessä paikassa järjestettäisiin tuettua valmennusta - kysymys lähetettävä asiasta osoitteeseen taru.hamylainen@gmail.com  
2) ilmoittaa etukäteen hyvissä ajoin kunkin valmennuksen päivämäärän ja valmennuksen tiedot osoitteeseen ruotsalainen.sanna.m@gmail.com jotta tiedot voidaan lisätä KuoRin tapahtumakalenteriin. Valmennuksen oltava vähintään avoin kaikille KuoRin jäsenille, voi olla avoin myös muillekin.
3) KuoRin jäsenet, jotka haluavat saada seuratuen kyseisestä valmennustapahtumasta, eivät maksa valmennusta valmennuksen järjestäjälle vaan ilmoittavat asiasta valmennuksen jälkeen KuoRille tältä sivulta löytyvällä lomakkeella: http://www.kuor.net/valmennukset/  ja KuoR laskuttaa valmennuksen hinnan ratsastajalta seuratuella alennetulla hinnalla. Lasku toimitetaan ratsastajan lomakkeessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Muut osallistujat maksavat valmennuksen normaalisti suoraan valmennuksen järjestäjälle.
4) Valmennuksen jälkeen valmennuksen vastuuhenkilö toimittaa listan osallistujista osoitteeseen anna.lahde@uef.fi, listassa ilmoitettava ketkä kaikki valmennukseen osallistuivat, ja ketkä heistä ovat maksaneet valmennuksen suoraan järjestäjälle, ja ketkä KuoRin pitää laskuttaa tuella alennetulla hinnalla.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Seuran toimintalinja vuodelle 2017 julkaistu


Toimintalinja vuodelle 2017 nähtävissä täällä: http://www.kuor.net/seura/seuran-toimintalinja/. Samalla sivulla voi myös antaa kommentteja ja päivitysehdotuksia toimintalinjaan.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kuopion Ratsastajat ry täyttää 70 vuotta tänä vuonna

 

Vuosi 2017 on KuoRin 70-vuotisjuhlavuosi. Suunnitelmissa on juhlistaa seuran juhlavuotta syyskokouksen yhteydessä. Otamme mielellämme vastaan ideoita juhlan toteuttamistavasta!  Iltapukujuhla, saunailta, keilausta, retki jonnekin, … ? Lähetä ideasi Tarulle taru.hamylainen@gmail.com

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mukavaa kesänalkua toivottaen,

Kuopion Ratsastajat ry