3-tason estekilpailut

Aika: 28.-29.7.2018
Paikka: Sorsasalo

Kilpailukutsu Kipassa.

Lähtölistat, kilpailijatiedote, kilpailualueen kartta sekä reaaliaikaiset tulokset https://online.equipe.com/fi/competitions/25917

------------------------

Kilpailijatiedote

 

Tervetuloa Kuopion Ratsastajien järjestämiin 3-tason esteratsastuskilpailuihin!

Jotta kilpailu sujuisi mahdollisimman jouhevasti, luethan seuraavan tiedotteen ajatuksen kanssa.

Saapuminen Kilpailupaikalle:

Etelästä: 5-tieltä n.9km Kuopiosta pohjoiseen lähtee oikealle ramppi Sorsasalo (pian ison sillan jälkeen). Rampin päällä käännytään vasemmalle ja ajetaan n. 150 m, jonka jälkeen käännytään oikealle Virranniementielle. Virranniementietä jatketaan n. 1km, jonka jälkeen käännytään vasemmalle raviradan varikkoalueen porteista sisään.

Pohjoisesta: 5-tieltä Vuorela-Joensuu-rampista seuraavana tulee Sorsasalon ramppi. Rampilta noustaan ylös ja käännytään oikealle ja heti uudelleen oikealle Virranniementielle, jota jatketaan kuten yllä.

Yleisö ei aja varikkoalueen puolelle, vaan kääntyy Virranniementieltä n. 400 m jälkeen vasemmalle Puikkarintielle ja jatkaa sitä n. 400 m ja on perillä parkkialueella.

Kuljetuskalusto parkkeerataan varikkoalueelle.. Karsinan varanneet löytävät oman karsinansa valjastuskatoksilta (katos B). Hevoset tulee pitää suitsittuna ja kilpailunumero näkyvissä koko kilpailualueella, myös varikkoalueella. Vettä hevosille saa kilpailukentälle tuloportin vieressä olevan punaisen rakennuksen päästä.. Lantala löytyy valjastuskatosten (A ja B) välistä. Tallialueella ei ole yövalvontaa. Tallialueen kysymyksiin vastaa p. 044-5220780.

Sähköpaikat valjastuskatoksen A vieressä.

Kanslia avataan lauantaina klo 8 ja suljetaan n tunti kilpailuiden päättymisen jälkeen, sunnuntaina kanslia avataan klo 8.30 ja suljetaan n tunti kilpailuiden päättymisen jälkeen. Kanslia löytyy tuomarivaunusta. Kanslian numero kilpailuiden ajan on 050-3647396. Kanslian ulkopuolen ilmoitustaululta sekä kipan liitetiedostosta löytyy lista hevosista, joiden rokotustodistus tulee esittää kansliassa viimeistään puolituntia ennen luokan alkua. Mahdolliset poisjäännit pyydetään ilmoittamaan tekstiviestillä. Erillisiä lähdönvarmistuksia ei ole.

Verryttely tapahtuu verryttelykentällä ja yläkentällä mahdollisuus sileän verryttelyyn. Korkeintaan 8 ratsukkoa kerralla/kenttä. Käsihevosalue on yläkentän vieressä olevalla hiekka-alueella. Verryttelyalueelle saavutaan Taitotallien ja verryttelykentän välistä. Verryttelykentän ja kilpailukentän väliin ei saa tulla hevosten kanssa. Verryttelykentillä on mahdollista ratsastaa perjantaina klo 17-20.

Kilpailuareenalla on suorittavan ratsukon lisäksi seuraava valmistautuva ratsukko. Toinen valmistautuva odottaa sisääntuloportin välittömässä läheisyydessä. Radalta poistutaan takaportin kautta.

Palkintojenjakoon kutsutaan 6 parasta ratsukkoa ratsain. Luokkien loput sijoittuneet noutavat ruusukkeet kilpailukansliasta. Ruusukkeita ei lähetetä jälkikäteen. Luokan 1 puhtaiden ratojen tehneet saavat ruusukkeet takaportilta.

Kanttiini palvelee kilpailuiden ajan

WC:t löytyvät raviradan katsomon alakerrasta, raviradan sisäänkirjoituksesta (myös suihku), sekä verryttelykentän vierestä.

Katso myös kilpailualueen kartta.

Alustava kilpailuaikataulu, olethan ajoissa paikalla.

Lauantai

LK 1 klo 9

LK 2 n. klo 10.40

LK 3 n. klo 12.30

LK 4 n. klo 14

LK 5 n. klo 15.20

Sunnuntai

LK 6 klo  9

LK 7 n. klo 10.30

LK 8 n. klo 11.15

LK 9 n. klo 12.45

LK 10 n. klo 14.10

LK 11 n. klo 15

SÄÄPALVELULLE ESITETTY TOIVE AURINKOISISTA KILPAILUPÄIVISTÄ.

TERVETULOA!