Ilmoittaudu kisatoimihenkilöksi

Haluatko seurata kilpailuita lähietäisyydeltä ja tehdä samalla talkootöitä? Tule toimihenkilöksi kilpailuihimme mukavaan porukkaan!

Kisapaikalle tullessasi ilmoittaudu kansliassa, josta sinulle opastetaan tehtäväsi. Jos sinulla on mitään kysymyksiä toimihenkilönä toimimiseen liittyen, kysy rohkeasti! Toimihenkilö saa kisapäivän aikana kanttiinista kahvit/pientä purtavaa/lounasta. Mikäli toimihenkilö kisaa itse kyseisenä päivänä, on hänen mahdollista saada ratsulleen päiväkarsina ilmaiseksi.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella vapaaehtoistöihin Kuopion Ratsastajien kisoihin vuodelle 2018: https://goo.gl/forms/OAdaugrDOGK17JMG2
KuoRilla on suunnitelmissa järjestää arviolta 12 kisapäivää vuoden aikana, lisäksi aina kisoja edeltävänä päivänä tarvitaan vapaaehtoistyöläisiä valmisteleviin tehtäviin, ja myös joitakin kilpailualueen siivous- ja kunnostustalkoopäiviä olisi tarpeen pitää. Vapaaehtoistyöläisiä tarvitaan siis yli 20 päivänä vuoden aikana. Jos pystyt tulemaan edes yhtenäkin päivänä vuoden aikana vapaaehtoistöihin, on siitä suuri apu, kiitos!
Tällä lomakkeella on tarkoitus kerätä listaa mahdollisista toimihenkilöistä koko vuodelle 2018. Ennen kutakin kisaa kerätään erikseen ilmoittautumiset, että kuka pääsisi minäkin päivänä paikalle. 

Ilmoittaudu toimihenkilöksi kullekin kisapäivälle (viimeistään kyseisen viikon keskiviikkona) alla olevista linkeistä:

 

Lisätietoja Henna Kärkkäiseltä henna.e.karkkainen@gmail.com / 044 357 3382.