Ilmoittaudu kisatoimihenkilöksi

Haluatko oppia uutta, katsella kisoja parhaalta paikalta ja pitää hauskaa?

Tule toimihenkilöksi kilpailuihimme mukavaan porukkaan! 

Toivotamme talkooporukkaan lämpimästi tervetulleeksi niin Kuopion Ratsastajien jäsenet, muiden ratsastusseurojen jäsenet kuin myös kaikki, jotka eivät mihinkään ratsastusseuraan kuulu! 

Toimihenkilöedut:

  • Kisapäivän aikana lounasta kanttiinista ja kahvit/pientä purtavaa.
  • Päiväkarsina ratsulle, mikäli toimihenkilö kisaa itse kyseisenä päivänä. Tällä tarjotaan mahdollisuus irroittautua hevosesta toimihenkilöhommia varten. Ilmoita päiväkarsinatarpeestasi toimihenkilöilmoittautumislomakkeella olevan ohjeen mukaisesti!
  • KuoR- lippis toimihenkilön "virka-asuksi"
  • Illanviettoa, matka tai vaikkapa luento. Syksyllä kisakauden päätyttyä järjestetään seuran jäsenille jotain yhteistä puuhaa, johon erityisesti toimihenkilönä toimineet ovat tervetulleita! Ehdotuksia erilaisista vaihtoehdoista otetaan vastaan, sillä nämä järjestetään teitä varten!
  • Rajattomasti yhdessätoimimisen riemua, hyvän asian eteen työskentelyn iloa, hienoja kokemuksia, oppia, uusia ystäviä, hyötyliikuntaa ja kaikkea muuta mukavaa!


Tarkemmin toimihenkilötehtävistä

Koulutuomarin, estetuomarin, taitotuomarin, ratamestarin ja stewardin tehtäviin vaaditaan kilpailusääntöjen mukainen toimihenkilölisenssi. Mikäli sinua kiinnostaa kouluttautua johonkin em. tehtävistä, otathan yhteyttä seuran hallitukseen. Katso lisää lisenssin alaisista toimihenkilöoikeuksista ja kouluttautumisesta sivulta https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/toimihenkilolle/ sekä SRL:n koulutusjärjestelmästä, ks. https://www.ratsastus.fi/koulutus/.

Muihin toimihenkilö/talkootehtäviin ei vaadita koulutusta eikä etukäteisosaaminenkaan ole suurimpaan osaan tehtävistä välttämätöntä -  tehtävät kyllä opastetaan sinulle! Täältä löydät lisätietoa erilaisista toimihenkilötehtävistä.

Ratsastusseuran jäsenyyteen kuuluva vakuutus kattaa kaikki hevosten parissa tapahtuvat vahingot, mutta myös seuraan kuulumattomat talkoolaiset kuuluvat vakuutuksen piiriin seuran järjestämät tapahtumat kattavan talkoolaisten ryhmätapaturmavakuutuksen kautta.

Kisapaikalle tullessasi ilmoittaudu toimihenkilövastaavalle tai kansliassa, niin sinulle neuvotaan tehtäväsi. Jos sinulla on mitään kysymyksiä toimihenkilönä toimimiseen liittyen, kysy rohkeasti!

Toimihenkilötehtävistä kiinnostuneille on myös oma WhatsApp-ryhmä - jos haluat mukaan ryhmään, ilmoita puhelinnumerosi jollekulle hallituksen jäsenistä.

Toimihenkilöille pyritään järjestämään omia vain toimihenkilöille avoimia luokkia kilpailuihin, ja arpomaan yhteistyökumppaneiden lahjoittamia tuotepaketteja.

Toimihenkilötehtäviin ilmoittautuminen:

Voit ilmoittaututua kisatoimihenkilöksi kuhunkin kilpailuun tälle sivulle julkaistavilla ilmoittautumislomakkeilla. Kuhunkin kilpailuun toimihenkilöksi ilmoittautumisaika päättyy tyypillisesti 3-7 päivää ennen kilpailuja, katsothan ilmoittautumisajan kunkin kisan kohdalta. Toimihenkilöilmoittautumisen päätyttyä ja kilpailuiden aikataulun/lähtölistojen valmistuttua KuoRin toimihenkilövastaava tekee toimihenkilölistat, josta jokainen toimihenkilöksi ilmoittautunut näkee oman tehtävänsä ja aikataulunsa. Listat julkaistaan tämän sivun yläosassa noin 1-3 päivää ennen kisoja. Kyseiseen kilpailuun toimihenkilöksi ilmoittautuneille lähetetään myös tekstiviestillä tai sähköpostilla ilmoitus toimihenkilölistojen julkaisemisesta.

Katso tietosuojaseloste toimihenkilöiden henkilötietojen käsittelystä täältä.

Toimihenkilöiden palkitseminen

KuoR palkitsee aktiivisia toimihenkilöitä kisakauden lopussa erilaisin lahjakortein. Lahjakortteja arvotaan toimihenkilöiden kesken, jotta niiden kanssa ei tule verotuksellista ongelmaa. Toimihenkilöitä voidaan palkita myös kilpailukohtaisesti.

Vuonna 2022 KuoR arpoi 5kpl kahden lipun päivälippupakettia HIHSiin lauantaille. Lisäksi arvoimme 10kpl 20€ lahjakortteja Savon Ratsutarvikkeeseen.