Ilmoittaudu kisatoimihenkilöksi

 

Haluatko seurata kilpailuita lähietäisyydeltä ja tehdä samalla talkootöitä? Tule toimihenkilöksi kilpailuihimme mukavaan porukkaan! Toivotamme talkooporukkaan lämpimästi tervetulleeksi niin Kuopion Ratsastajien jäsenet, muiden ratsastusseurojen jäsenet kuin myöskin sellaiset henkilöt, jotka eivät kuulu mihinkään ratsastusseuraan! 

 

Ratsastusseuran jäsenyyteen kuuluva vakuutus kattaa kaikki hevosten parissa tapahtuvat vahingot, mutta myös seuraan kuulumattomat talkoolaiset kuuluvat vakuutuksen piiriin seuran järjestämät tapahtumat kattavan talkoolaisten ryhmätapaturmavakuutuksen kautta.

Koulutuomarin, estetuomarin, taitotuomarin, ratamestarin ja stewardin tehtäviin vaaditaan kilpailusääntöjen mukainen toimihenkilölisenssi. Mikäli sinua kiinnostaa kouluttautua johonkin em. tehtävistä, otathan yhteyttä seuran hallitukseen. KuoR maksaa toimihenkilöoikeudet antavaan peruskoulutukseen osallistumisen, sekä yhden lisenssikoulutuksen per vuosi sellaisille seuran jäsenille, jotka ovat käytettävissä oman seuran kisoihin. Katso lisää lisenssin alaisista toimihenkilöoikeuksista ja kouluttautumisesta sivulta https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/toimihenkilolle/ sekä SRL:n koulutusjärjestelmästä, ks. https://www.ratsastus.fi/koulutus/.

Muihin toimihenkilö/talkootehtäviin ei vaadita koulutusta eikä etukäteisosaaminenkaan ole suurimpaan osaan tehtävistä välttämätöntä -  tehtävät kyllä opastetaan sinulle :)

Toimihenkilöedut - toimihenkilö saa:

  • kisapäivän aikana lounasta/kanttiinista kahvit/pientä purtavaa
  • Mikäli toimihenkilö kisaa itse kyseisenä päivänä, on hänen mahdollista saada ratsulleen päiväkarsina ilmaiseksi (edellyttäen että karsinoita on vapaana - ilmoita karsinatarpeesi ilmoittautuessasi toimihenkilöksi).
  • KuoR-lippiksen sekä kesän kisoissa KuoR-t-paidan.
  • Syksyllä kisakauden päätyttyä järjestetään kaksi tapahtumaa, joista toiseen toimihenkilötehtäviä kyseisenä vuonna tehnyt henkilö saa osallistua ilmaiseksi. Yhtenä tapahtumana illanvietto tms. huviohjelma, ja toisena tapahtumana asiapitoinen luento tms. koulutus. Tarkat päivämäärät ja aiheet ilmoitetaan lähempänä tapahtumia.
  • etua kilpailu- ja valmennustukia maksettaessa, ks. tarkemmin täältä
  • rajattomasti yhdessätoimimisen riemua, hyvän asian eteen työskentelyn iloa, hienoja kokemuksia, uusia ystäviä, hyötyliikuntaa ja kaikkea muuta mukavaa :D

Kisapaikalle tullessasi ilmoittaudu kansliassa, josta sinulle neuvotaan tehtäväsi. Jos sinulla on mitään kysymyksiä toimihenkilönä toimimiseen liittyen, kysy rohkeasti!

Toimihenkilötehtävistä kiinnostuneille on myös oma WhatsApp-ryhmä - jos haluat mukaan ryhmään, ilmoita puhelinnumerosi jollekulle hallituksen jäsenistä.

 

Toimihenkilötehtäviin ilmoittautuminen:

 

Katso tietosuojaseloste toimihenkilöiden henkilötietojen käsittelystä täältä.

lmoittaudu alla olevilla lomakkeilla toimihenkilöksi kullekin kisapäivälle:

 

 

Ilmoittaudu tällä lomakkeella talkootöihin Kuopion Ratsastajien kisoihin koko vuodelle 2019: https://goo.gl/forms/MCoAB5P0xZvdh7hq2. Tällä lomakkeella on tarkoitus kerätä listaa mahdollisista talkoolaisista/toimihenkilöistä koko vuodelle 2019. Ennen kutakin kisaa kerätään erikseen ilmoittautumiset, että kuka pääsisi minäkin päivänä paikalle.
KuoRilla on suunnitelmissa järjestää arviolta 12 kisapäivää vuoden aikana, lisäksi aina kisoja edeltävänä päivänä tarvitaan talkoolaisia valmisteleviin tehtäviin, ja myös joitakin kilpailualueen siivous- ja kunnostustalkoopäiviä olisi tarpeen pitää. Talkoolaisia tarvitaan siis yli 20 päivänä vuoden aikana. Jos pystyt tulemaan edes yhtenäkin päivänä vuoden aikana talkoolaiseksi, on siitä suuri apu, kiitos!
Mikäli olet jo aikaisempana vuonna ilmoittautunut mukaan koko vuoden toimihenkilölistalle, ei tarvitse ilmoittautua uudestaan tänä vuonna.
Mikäli yhteystietosi muuttuvat, muistathan toimittaa päivittyneet yhteystietosi esim. yllä mainitulla lomakkeella tai suoraan osoitteeseen ruotsalainen.sanna.m@gmail.com.
Mikäli haluat pois listalta, ilmoita osoitteeseen ruotsalainen.sanna.m@gmail.com

 

Lisätietoja toimihenkilöasioista voit kysyä keneltä tahansa hallituksen jäsenistä, vaikkapa Henna Kärkkäiseltä, henna.e.karkkainen@gmail.com, 044 357 3382.