Hallitus

HALLITUS 2018

 

Puheenjohtaja Taru Hämäläinen

Olen Taru Hämäläinen, 33-vuotias kätilö/sairaanhoitaja. KuoRin toiminnassa mukana jo vuosia, ja tällä hetkellä puheenjohtajan saappaissa. Tällä hetkellä omaa hevosta ei ole, vuosien saattossa niitä on toki ollut useampikin. Sydäntä lähellä erityisesti kenttäratsastus ja nuoret hevoset. Juniorivuosina olin mukana myös maajoukkuerenkaassa kenttäratsastuksessa, ja sieltä myös parhaimmat saavutukset ratsastusurheilussa. Yksi suomenmestaruuskulta löytyy takataskusta, se tuli hevoseni Irman kanssa. Vuosien saatossa olen kilpaillut kansallisella tasolla niin koulu-, este- kuin kenttäratsastuksessakin. Kenttäpuolella on takana myös yksi kansainvälinen startti nuorten pohjoismaisista mestaruuskilpailuista. Viime ja tällä kaudella kisaratsuna on ollut sh tamma Raisuvi, jonka kanssa mitellään taitojamme sh esteradoilla. Toimihenkilöpuolella olen kouluttautunut monella saralla; olen IV koulutuomari, estetuomari, A-kenttätuomari, ja kolmen lajin kansallinen stewardi.

KuoR on suuri seura, jonka johtaminen on melko haastellista. Monille eri talleille ja laajalle aluelle jakautuva seura on paljon mahdollisuuksia omaava, ja sitä myötä vaatii myös paljon suunnittelua ja erilaisten ratkaisujen etsimistä. Toivon seuran jäseniltä paljon oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta seura- ja kilpailutoimintaan! Kaikki vaan rohkeasti mukaan tekemään ja suunnittelemaan. Seura on juuri sellainenja niin aktiivinen, kuin sen jäsenet ovat! Ja erittäin paljon onnea ja menestystä kaikille kilpaileville jäsenille, tasoon ja tavoitteisiin katsomatta!

 

Varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja Paula Lempinen

Olen 37-vuotias teho-osaston sairaanhoitaja. Hevostellut ekaluokkalaisesta asti, kouluttautunut matkan varrella ratsastuksenohjaajaksi ja koulu- ja kenttäratsastustuomariksi. Tällä hetkellä minulla ei ole omaa hevosta, mutta minulla on ilo saada ratsastaa kaverin hevosella. KuoR:n toiminnassa olen ollut mukana jo vuosia, vastuualueenani kouluratsastus. Toivotan kaikki hevosihmiset Kuopion alueelta lämpimästi mukaan KuoR:n toimintaan. Yhdessä teemme seurasta oman näköisen ja tarpeitamme vastaavan.

 

Sihteeri Sanna Savolainen

Olen päälle kolmekymppinen sairaanhoitaja, jonka leipätyö on vauvateholla. Ratsastus on kulkenut elämässäni pienestä tytöstä asti ja kouluratsastus on aina ollut lähellä sydäntäni, mutta tykkään touhuta hevosten kanssa kaikenlaista. Varsinkin maastoilu on kunnon päänväliterapiaa arjen kiireissä. Tällä hetkellä ratsastan epäsäännöllisen säännöllisesti,sillä aikani vie tehokkaasti touhukas taapero, koiralaumamme sekä saliharrastus. Vuosien varrella olen saanut omistaa yhden ihanan hevosen sekä ratsastaa lukuisia mahtavia hevosia ja olen myös välillä käynyt ratsastamassa tunneilla. Seuraan innolla kilpailuja sekä tykkään käydä katsomassa valmennuksia. Hallitusvuosien aikana on ollut mukava oppia uusia asioita ja tutustua vielä paremmin seuramme jäseniin erilaisissa tapahtumissa sekä kilpailuissa! Toivotankin kaikki sydämellisesti tervetulleeksi mukaan toimintaan!

 

Tuomo Lundahl

Olen 34 vuotias Kuopiolainen yrittäjä. Olen mukana Kuor:n toiminnassa toista vuotta ja vastaan Sorsasalon kentistä ja kanttiinin toiminnasta kisoissa. Vapaa aika menee tallilla talonmiehen hommissa ja urheilun parissa. Toivon tulevalle vuodelle hyviä kisakelejä ja paljon porukkaa kisapaikalle Sorsasaloon!

 

Satu Kosunen

Vastuualueena kanslia, kilpailuasiat. KuoRin edustajana SRL:n Itä-Suomen aluejaostossa.

 

Henna Kärkkäinen

Olen 31-vuotias anestesiasairaanhoitaja ja hevoshommiin hurahdin 80-luvun lopussa.Olen kilpaillut aiemmin ratsastuskoulujen hevosilla, mutta v. 2008 toteutin haaveeni omasta hevosesta ja nyt mieleni pitää virkeänä ”mummonkuljetin” Köpi, joka on varsinainen puuha-Pete. Köpi saa joka päivä hymyn Köpi-teamin jäsenten huulille =) Köpin kanssa kilpailemme seura-ja aluetasolla koulu-ja esteratsastuksessa silloin tällöin kun epäsäännölliset työt eivät haittaa harrastusta. Hallituksessa vastuualueinani ovat koulutus sekä toimihenkilöt. Eli minuun voitte otta yhteyttä jos haluatte tulla toimihenkilöiksi kilpailuihimme tai teillä on ehdotuksia koulutusaiheista. 

 

Kitta Hyttinen

Vastuualueena tiedotus, nettisivut, tulospalvelut lehdistölle.

Olen reilu kolkyt ikävuotta ja työskentelen toimistossa päivät sekä yritän ymmärtää jotain metallialasta samalla. Tällä hetkellä päälajinani ratsastuksen parissa on kouluratsastus, ja ykköshevosena Heli Peltolan omistama Valette. Lisäksi ratsastan myös useiden muiden hevosia ja toivottavasti tulevaisuudessa toimin myös koulutuomarina. Omistuksesta löytyy oma kasvattini Thor GS joka odottaa vielä muutaman vuoden töihin pääsyä. Kotona ilahduttaa myös kaksi Etnankoiraa (Cirneco dell'Etna), joiden hoidon olen melkolailla ulkoistanut miehelleni itseni käydessä töiden ja tallin välissä kotona vain nukkumassa.

 

Sanna Ruotsalainen

Ratsastuksen lajini on pääasiassa kouluratsastus. Aikaisemmin, tuntiratsastajana ollessani, olen vuosikausia kilpaillut ratsastuskoulun hevosilla niin koulu- kuin esteratsastuksessa, näiltä ajoilta on taskussa useampi Ratsastuskouluoppilaiden Valtakunnallisista mestaruuksista voitettu mitali sekä mm. Itä-Suomen kouluratsastuksen aluemestaruuksista nuorten hevosten kultamitali. Nykyään minulla on puoliksi vuokralla hannover-tamma Valetta II, jolla omistajansa kilpailee esteratsastuksessa ja minä kouluratsastuksessa. Olen Itä-Suomen alueen Equipe/Kipa-kouluttaja ja olen ollut muutenkin paljon mukana järjestämässä erilaisia kilpailuita. Olen myöskin SRL:n Itä-Suomen aluejaoston puheenjohtaja.

 

Anu Koivuniemi

Työskentelen valtion palveluksessa turvallisuusalalla ammattinimikkeellä ylipäivystäjä. Hevosia olen harrastanut koko pienen ikäni. Nuoruudessa harrastaminen painottui työhevosten kanssa touhuamiseen pelloilla ja metsässä, siis heinätöitä, haravakoneen ajoa ja ronkelireellä puiden hakua metsästä. Myöhemmin kaikenlaista harrastelua ravi- ja ratsuhevosten parissa.
Tällä hetkellä tyttären kanssa yhteisomistuksessa puoliverinen tamma, jolla tytär kisaa pääasiassa esteitä ja äiti toimii taustajoukkoina eli hevosen hoitajana sekä kuskina. Seuratoiminnassa olen ollut mukana mm. koiraurheilussa, joten ihan vierasta ei yhdistyksessä toimiminen ole. Kuopion Ratsastajien jäseniä olemme tyttären kanssa olleet jo useamman vuoden toimien aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan myös toimihenkilöinä kisoissa.

 

Ota yhteyttä hallitukseen