Hallitus

HALLITUS 2019

 

Puheenjohtaja Taru Ilkka

 

Varapuheenjohtaja Kristiina Purdy

 

Sihteeri Terhi Koskela

 

Henna Kärkkäinen

Olen anestesiasairaanhoitaja ja hevoshommiin hurahdin 80-luvun lopussa.Olen kilpaillut aiemmin ratsastuskoulujen hevosilla, mutta v. 2008 toteutin haaveeni omasta hevosesta. Hallituksessa vastuualueinani ovat koulutus sekä toimihenkilöt. Eli minuun voitte otta yhteyttä jos haluatte tulla toimihenkilöiksi kilpailuihimme tai teillä on ehdotuksia koulutusaiheista.

 

Petra Hartikainen

 

Tuomo Lundahl

Olen  Kuopiolainen yrittäjä. Vastaan Sorsasalon kentistä ja kanttiinin toiminnasta kisoissa. Vapaa-aika menee tallilla talonmiehen hommissa ja urheilun parissa. Toivon tulevalle vuodelle hyviä kisakelejä ja paljon porukkaa kisapaikalle Sorsasaloon!

 

Sanna Ruotsalainen

Ratsastuksen lajini on pääasiassa kouluratsastus. Aikaisemmin, tuntiratsastajana ollessani, olen vuosikausia kilpaillut ratsastuskoulun hevosilla niin koulu- kuin esteratsastuksessa, näiltä ajoilta on taskussa useampi Ratsastuskouluoppilaiden Valtakunnallisista mestaruuksista voitettu mitali sekä mm. Itä-Suomen kouluratsastuksen aluemestaruuksista nuorten hevosten kultamitali. Nykyään minulla on puoliksi vuokralla hannover-tamma Vilma, jolla omistajansa kilpailee esteratsastuksessa ja minä kouluratsastuksessa, sekä ylläpidossa sh-tamma Mimmi. Olen Itä-Suomen alueen Equipe/Kipa-kouluttaja ja olen ollut muutenkin paljon mukana järjestämässä erilaisia kilpailuita. Olen myöskin SRL:n Itä-Suomen aluejaoston puheenjohtaja.

 

Satu Kosunen

Vastuualueena kanslia, kilpailuasiat. KuoRin edustajana SRL:n Itä-Suomen aluejaostossa.

 

Riina Väisänen

 

 

Ota yhteyttä hallitukseen