HUOMIO 2021! ÄLÄ MAKSA KENTTÄMAKSUJA KÄYTÄNNÖT MUUTTUVAT. KENTÄT KÄYTÖSSÄ 30.4.2021 VIIME KAUDEN MAKSULLA. 1.5. ALKAEN AJASTA TIEDOTETAAN ERIKSEEN. 

Sorsasalon kentät ja niiden käyttö

Kilpakentän varaukset nettikalenterin kautta. Kenttään liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteys KuoR:n kenttävastaavaan Tuomo Lundahliin p. 0400 983 375, muissa asioissa (varaus yms.) Taru Ilkkaan p. 050 5500 683.

Luethan kenttien säännöt ja varausohjeet huolellisesti ennen varaamista! Sääntöjen noudattamatta jättämämisestä Kuopion Ratsastajat voi periä käyttäjältä sakkomaksun alkaen 50 euroa. 

HUOM! Estekalustoa on uusittu ja kunnostettu. Treenikäyttöön tarkoitetut puomit sijaitsevat vasemmalla puolella estevarastoa ovelta katsottuna. Oikealla sijaitsevia uusia (kumipäät) ja maalattuja puomeja ja portteja ei saa käyttää! 

Säännöt

1. Sorsasalon ratsastuskenttiä ovat kilpakenttä, verryttelykenttä ja vanha verryttelykenttä = käsihevosalue. Säännöt koskevat kaikkia. Kenttien hoidosta ja järjestyksenpidosta vastaa Kuopion Ratsastajat ry Kuopion kaupungin kanssa 21.6.2016 päivitetyn sopimuksen mukaisesti.

2. Kentät ovat tarkoitettu ratsastusta varten. Hevosten pitäminen irrallaan kentillä samoin kuin ravihevosten ajaminen kentillä on kielletty.

3. Kenttien käyttöoikeus on kausikortin (50€/vuosi) tai kertamaksun (10 €/ kerta) maksaneilla ratsastajilla. Käyttöoikeusmaksut maksetaan etukäteen KuoR tilille POP FI48 4786 0010 1223 90. Kilpakentän käyttöoikeus kertamaksulla oikeuttaa ainoastaan ohjattuun valmennusryhmään tai seuran tarjoamaan rataharjoitukseen osallistumiseen. Kausikorttilaisilla on oikeus ratsastaa itsenäisesti kilpakentällä varausten ulkopuolella.

4. Kenttien varaukset varauskalenterin kautta. Kenttään liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteys KuoR kenttävastaavaan Tuomo Lundahl p. 0400 983 375, muissa asioissa (varaus yms.) Taru Ilkka p. 050 5500683.

5. Kentän käyttäjät huolehtivat itse tarvitsemansa välineet kentälle ja pois kentältä. KuoRilta voi vuokrata este- ja koulukalustoa 5€/kerta. KuoR jäsenille kalustovuokra on ilmainen. Mikäli välineet/kalusto ei ole korjattu paikoilleen ohjeiden mukaan, KuoR veloittaa kentän käyttäjältä 50€ sakkomaksun.

6. Jokaisen käyttäjän on itse siivottava ratsunsa ulosteet mahdollisimman pian pois kentältä. Ulosteiden sekoittuminen kentän pintamateriaaliin pilaa kentän. Tarvittavaa puhdistusvälineistöä säilytetään kenttien läheisyydessä. Keräämättömistä ulosteista KuoR veloittaa 50€ sakkomaksun.

7. Kuopion Ratsastajat ry sulkee kentät tarvittaessa. Syitä kenttien sulkemiseen ovat mm. kenttäalueen huono kunto, meneillään olevat huoltotyöt, lähestyvät kilpailut tai kenttien käyttösääntöjen noudattamatta jättäminen.

8. Kenttiä koskevat tiedotukset löytyvät www.kuor.net.


Säännöt perustuvat Kuopion Ratsastajien ja Kuopion kaupungin väliseen sopimukseen