KENTTÄMAKSU VAHVISTETTU KAUDELLE 2021!

Kausimaksu säilyy 50€/hevonen suuruisena. Maksun voi suorittaa KuoRin tilille kts säännöt alta. 

Ensi vuodelle kenttien käyttöön ja hintoihin luvassa muutoksia, johtuen sopimusmuutoksista Kuopion kaupungin kanssa. Palautetta ja muutosehdotuksia otetaan vastaan mieluusti. 

Sorsasalon kentät ja niiden käyttö

Kilpakentän varaukset nettikalenterin kautta. Kenttään liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteys KuoR:n kenttävastaavaan Tuomo Lundahliin p. 0400 983 375, muissa asioissa (varaus yms.) Taru Ilkkaan p. 050 5500 683.

Luethan kenttien säännöt ja varausohjeet huolellisesti ennen varaamista! Sääntöjen noudattamatta jättämisestä Kuopion Ratsastajat voi periä käyttäjältä sakkomaksun alkaen 50 euroa. 

HUOM! Estekalustoa on uusittu ja kunnostettu. Treenikäyttöön tarkoitetut puomit sijaitsevat vasemmalla puolella estevarastoa ovelta katsottuna. Oikealla sijaitsevia uusia (kumipäät) ja maalattuja puomeja ja portteja ei saa käyttää! 

Kilpakentän varaus- ja käyttöohjeet

Kaikki ohjatut tapahtumat (valmennukset jne.) sekä itsenäiset rataharjoitukset merkitään kalenteriin. Varatessasi sitoudut noudattamaan näitä ohjeita sekä kenttien sääntöjä. Varaa kalenterista tarvitsemasi aika ja ilmoita varauksen kuvaus, esim. estevalmennus 3 ratsukkoa, ratsastajan/ratsastajien nimet, maksutapa (kausi/kerta) ja yhteyssähköposti.

Esimerkkivaraus: 25.5. klo 11.00-12.00 Koulurataharjoitus 2 rats. Maija Meikäläinen(kausi) ja Matti Meikäläinen(kerta). (Lisätietoihin mahdolliset muut/loput tiedot mikäli nimi-kenttään ei mahdu)

Kertamaksu kentälle on 10€/ratsukko ja kausimaksu 50€/vuosi/hevonen. Kalustoa (esteet/kouluaidat) käytettäessä kaluston vuokramaksu on ei-KuoR:n jäseniltä 5€/ratsukko/kerta, maksu koskee myös kausikorttilaisia. Maksut suoritetaan Kuopion Ratsastajat ry:n tilille ennakkoon. Ilmoita viestissä varauksen päivämäärä ja ratsastajan nimi. 

Kausikorttilaiset saavat ratsastaa kentällä varausten ulkopuolella itsenäisesti ilman varausta, mikäli kentän kunnosta eli lantojen keräämisestä pidetään ehdottoman hyvää huolta! 

Lantojen kerääminen tulee suorittaa kentältä välittömästi tai viimeistään ratsastuksen päätyttyä, tällöin lantakasan päältä ratsastamista täytyy välttää keräämiseen asti. Siivoathan myös muiden jäljiltä löytyvän lantakasan, näin autat kentän pintamateriaalia pysymään kunnossa! Mikäli kentälle on edellisen käyttäjän jäljiltä jäänyt jätöksiä, raportoi löydöksistä kuvan kera whatsappilla Tarulle 050 5500 683.

Kuopion Ratsastajien järjestämät kilpailut, harjoitukset tai valmennukset ovat etusijalla, mikäli päällekkäisyyksiä varauksissa ilmenee. Nämä kuitenkin pyritään ilmoittamaan kalenterissa jo hyvissä ajoin.

Mukavia treenihetkiä jokaiselle! Pidetään yhdessä huolta yhteisistä harrastusolosuhteistamme, jotta voimme hyödyntää niitä jatkossakin. Kiitos!

Säännöt

1. Sorsasalon ratsastuskenttiä ovat kilpakenttä, verryttelykenttä ja vanha verryttelykenttä = käsihevosalue. Säännöt koskevat kaikkia. Kenttien hoidosta ja järjestyksenpidosta vastaa Kuopion Ratsastajat ry Kuopion kaupungin kanssa 21.6.2016 päivitetyn sopimuksen mukaisesti.

2. Kentät ovat tarkoitettu ratsastusta varten. Hevosten pitäminen irrallaan kentillä samoin kuin ravihevosten ajaminen kentillä on kielletty.

3. Kenttien käyttöoikeus on kausikortin (50€/vuosi) tai kertamaksun (10 €/ kerta) maksaneilla ratsastajilla. Käyttöoikeusmaksut maksetaan etukäteen KuoR tilille POP FI48 4786 0010 1223 90. Kilpakentän käyttöoikeus kertamaksulla oikeuttaa ainoastaan ohjattuun valmennusryhmään tai seuran tarjoamaan rataharjoitukseen osallistumiseen. Kausikorttilaisilla on oikeus ratsastaa itsenäisesti kilpakentällä varausten ulkopuolella.

4. Kenttien varaukset varauskalenterin kautta. Kenttään liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteys KuoR kenttävastaavaan Tuomo Lundahl p. 0400 983 375, muissa asioissa (varaus yms.) Taru Ilkka p. 050 5500683.

5. Kentän käyttäjät huolehtivat itse tarvitsemansa välineet kentälle ja pois kentältä. KuoRilta voi vuokrata este- ja koulukalustoa 5€/kerta. KuoR jäsenille kalustovuokra on ilmainen. Mikäli välineet/kalusto ei ole korjattu paikoilleen ohjeiden mukaan, KuoR veloittaa kentän käyttäjältä 50€ sakkomaksun.

6. Jokaisen käyttäjän on itse siivottava ratsunsa ulosteet mahdollisimman pian pois kentältä. Ulosteiden sekoittuminen kentän pintamateriaaliin pilaa kentän. Tarvittavaa puhdistusvälineistöä säilytetään kenttien läheisyydessä. Keräämättömistä ulosteista KuoR veloittaa 50€ sakkomaksun.

7. Kuopion Ratsastajat ry sulkee kentät tarvittaessa. Syitä kenttien sulkemiseen ovat mm. kenttäalueen huono kunto, meneillään olevat huoltotyöt, lähestyvät kilpailut tai kenttien käyttösääntöjen noudattamatta jättäminen.

8. Kenttiä koskevat tiedotukset löytyvät www.kuor.net.


Säännöt perustuvat Kuopion Ratsastajien ja Kuopion kaupungin väliseen sopimukseen