Sorsasalon kenttien käyttö

Sorsasalon ratsastuskenttien käyttösäännöt

 

1. Sorsasalon ratsastuskenttiä ovat kilpakenttä, verryttelykenttä ja vanha verryttelykenttä = käsihevosalue. Säännöt koskevat kaikkia. Kenttien hoidosta ja järjestyksenpidosta vastaa Kuopion Ratsastajat ry Kuopion kaupungin kanssa 21.6.2016 päivitetyn sopimuksen mukaisesti.

2. Kentät ovat tarkoitettu ratsastusta varten. Hevosten pitäminen irrallaan kentillä samoin kuin ravihevosten ajaminen kentillä on kielletty.

3. Kenttien käyttöoikeus on kausikortin (50€/vuosi) tai kertamaksun (10 €/ kerta) maksaneilla ratsastajilla. Käyttöoikeusmaksut maksetaan etukäteen KuoR tilille POP FI48 4786 0010 1223 90. Kilpakentän käyttöoikeus on vain ohjattuun valmennusryhmään kuuluvilla valmennettavilla.

4. Kenttien varaukset KuoR kenttävastaavalle Tuomo Lundahl p. 0400 983 375.

5. Kentän käyttäjät huolehtivat itse tarvitsemansa välineet kentälle ja pois kentältä. KuoRilta voi vuokrata este- ja koulukalustoa 5€/kerta. KuoR jäsenille kalustovuokra on ilmainen. Mikäli välineet/kalusto ei ole korjattu paikoilleen ohjeiden mukaan, KuoR veloittaa kentän käyttäjältä 50€ sakkomaksun.

6. Jokaisen käyttäjän on itse siivottava ratsunsa ulosteet mahdollisimman pian pois kentältä. Ulosteiden sekoittuminen kentän pintamateriaaliin pilaa kentän. Tarvittavaa puhdistusvälineistöä säilytetään kenttien läheisyydessä. Keräämättömistä ulosteista KuoR veloittaa 50€ sakkomaksun.

7. Kuopion Ratsastajat ry sulkee kentät tarvittaessa. Syitä kenttien sulkemiseen ovat mm. kenttäalueen huono kunto, meneillään olevat huoltotyöt, lähestyvät kilpailut tai kenttien käyttösääntöjen noudattamatta jättäminen.

8. Kenttiä koskevat tiedotukset löytyvät www.kuor.net.

 

Säännöt perustuvat Kuopion Ratsastajien ja Kuopion kaupungin väliseen sopimukseen 16.8.2016

 

Kenttien vuokraus tapahtumanjärjestämiseen

 

Kentät ovat vuokrattavissa myös tapahtumien, esimerkiksi ratsastuskilpailuiden järjestämiseen myös ulkopuoliselle taholle. 

Hinnat:

  • Kenttien vuokra 200 € / vuorokausi
  • Esteiden tai kouluaitojen vuokra 100 € / vuorokausi. Vuokraaja on velvollinen palauttamaan kaluston siistissä kunnossa paikoilleen sekä korvaamaan mahdolliset kalustolle aiheutuneet vauriot.