Kuopion Ratsastajat ry:n syyskokous 13.12.

26.11.2020

Tervetuloa Kuopion Ratsastajat ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 13.12.2020 Klo 12 alkaen Kuopion Raviradan kokoustilaan (Puikkarintie 41, 70420 Kuopio).

Kokouksessa valitaan hallitus vuodelle 2021 ja hyväksytetään talousarvio sekä toimintasuunnitelma. Ainakin yksi henkilö on ilmoittanut jättävänsä hallitustyöskentelyn ensi vuonna, joten ainakin tämä paikat tullaan täyttämään kokouksessa. Mikäli uusia innokkaita toimijoita hallitukseen löytyy, myös muut ovat ilmottaneet olevansa valmiita luopumaan paikastaan. Mikäli hallitustyöskentely kiinnostaa ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisää! Uudet tekijät ja ideat ovat aina tervetulleita.

Kokousjärjestelyissä huomioidaan ajantasaisen koronaohjeistus. Paikalle saapuville vahva maskisuositus. Emme tarjoa kokouspurtavaa, jotta maskien käyttö koko kokouksen ajan on mahdollista. Järjestämme tarvittaessa kokoukseen etäseuraamismahdollisuuden. Huomioittehan, että ainoastaan paikalle saapuvilla on puhe- ja äänioikeus.

Ilmoittautuminen 8.12. mennessä. Ennakkoilmoittautumisella varmistamme kokouksen turvalliseen järjestämiseen. Ilmoittaudu: https://forms.gle/R4KqyJoAwDna8QSa9