KuoR syyskokous ja Niina Kirjorinteen luento "Ratsukon suoruus ja vinouksien tunnistaminen" 28.11.2021 klo 13

4.10.2021

Tervetuloa Kuopion Ratsastajat ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen ja joulupuurolle, sekä Niina Kirjorinteen pitämälle etäluennolle "Ratsukon suoruus ja vinouksien tunnistaminen" sunnuntaina 28.11.2021 klo 13 alkaen. Syyskokous ja joulupuuro järjestetään Sorsasalon raviradan kokoustilassa (Puikkarintie 41, 70420 Kuopio), jonne on myös mahdollista tulla seuraamaan luentoa. 

Haluamme kiittää kaikkia seuratoimintaan tänä vuonna osallistuneita. Osallistuminen on maksutonta kaikille osallistujille. Luento järjestetään yhteistyössä SRL Itä-Suomen aluejaoston kanssa. 

Ohjelma: 

klo 12.45 alkaen: saapuminen joulupuurolle raviradan kokoustilaan

klo 13.00: Niina Kirjorinteen luento

Luennon aiheeksi äänestyksen kautta valikoitui seuraava:

Ratsukon suoruus ja vinouksien tunnistaminen

Tavoite: Oppia tunnistamaan ja korjaamaan vinouksia ja kehittää suoruutta eri tilanteissa.

Sisältö: Vinouden syiden selvittäminen. Yksilöllisiä testiliikkeitä ja käytännön työkaluja koko ratsukon symmetrian kehittämiseen. Tyypilliset vinoudesta johtuvat kompensaatiomallit ja niiden purkaminen.

Niina Kirjorinne luennoi aiheesta etäyhteydellä ja luento tallennetaan, kesto 2h. Luennolle voit osallistua joko raviradan kokoustilassa, tai etäyhteydellä reaaliaikaisesti (rajoitettu osallistujamäärä), tai katsella luennon tallenteena sinulle sopivaan aikaan 31.12.2021 mennessä. Etäosallistumislinkki lähetetään sähköpostitse ennen tapahtumaa. Tallenne lähetetään automaattisesti kaikille ilmoittautuneille. 

klo 15.00 Sääntömääräinen syyskokous

Kokouksessa esitellään seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valitaan hallituksen kokoonpano vuodelle 2022. Hallituksessa on vähintään yksi paikka täytettävänä, ja muutkin erovuoroiset ovat valmiita luovuttamaan paikkansa tuoreille kasvoille, mikäli halukkaita löytyy. Mikäli sinua kiinnostaa hallitustyöskentely, niin hyppää rohkeasti mukaan! Hallitustyöskentelyn kautta voit olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa kaikkea kivaa toimintaa seuran jäsenistölle ja muille hevosharrastajille 😊 Seuran olisi myös tarpeen aloittaa lähivuosina Sorsasalon kenttien alueen kunnostusprojekti, joten olisi mukavaa, jos hallitukseen löytyisi mukaan esimerkiksi hankerahoituksista tai rakentamisesta kokemusta omaavia henkilöitä!

Ilmoittautuminen kaikkiin aktiviteetteihin lomakkeen kautta 19.11. mennessä

 https://forms.gle/9WGnqyBZEuFwVqKk6

Tiedustelut: taru.ilkka(ät)outlook.com / 050 5500 683

Lämpimästi tervetuloa!

Lisäksi seuralle on haussa uusi jäsensihteeri! Edellinen jäsensihteeri päättää toimintansa tämän vuoden loppuun, joten tilalle on löydyttävä uusi henkilö vuoden 2022 alusta alkaen. Jäsensihteerin tehtävänä on ensisijaisesti jäsenrekisterin ylläpito ja muiden jäsenasioiden hoitaminen, joita on koko ajan vähenevä määrä (esim. kilpailuluvat ja jäsenhakemusten käsittely eivät kulje enää jäsensihteerin kautta). Tehtävään perehdytetään hyvin ja tehtävää varten tarvitsee osata käytännössä vain sähköpostin käyttäminen. Jäsensihteerin ei tarvitse olla hallituksen jäsen, vaan tehtävässä voi toimia myös hallituksen ulkopuolinen seuran jäsen. Mikäli olet kiinnostunut jäsensihteerinä toimimisesta, otathan yhteyttä taru.ilkka(ät)outlook.com / 050 5500 683.