Toimihenkilölistat viikonlopulle julkaistu!

27.8.2020

Oikein paljon tervetuloa kaikille toimihenkilöille mukaan tekemään Itä-Suomen alueen aluemestruuskilpailuita!

Tästä löydät ESTEPÄIVÄN listan ja KOULUPÄIVÄN lista. Käy tarkistamassa, että omat vuorot on ok ja kuittaa joko kuittauslistaan, wa ryhmään tai Tarulle 050 5500683 txt/wa. Mikäli on jotain kysyttävää saa olla yhteydessä ennen kisaa taikka aikana. 

Yleisohjeet toimihenkilöille poikkeusajan kilpailuissa:

Tarjoamme toimihenkilöille maskit, jos haluat pitää, ja käsidesiä on saatavilla. Muistathan huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Turvavälien pitäminen ei ole mahdollista jokaisessa tehävässä, mutta pyritään siihen aina kun on mahdollista. Mikäli sairastut ilmoita asiasta välittömästi Tarulle! Ei saavuta paikalle mikäli minkäänlaisia oireita ilmenee. 

Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen vuoron alkua, viim. 15 min. 
Hae huomioliivi kanslian lähettyviltä ja kerro kansliaan, että olet saapunut.
Jos et ole aikaisemmin ollut toimihenkilönä tuo asia ilmi saapuessasi niin opastetaan sinut oikeaan paikkaan sekä perehdytetään tehtävään.


Toimihenkilöille kuuluu päivän aikana keittolounas, joka tarjoillaan kanttiinin viereisessä teltassa. Teltasta löytyy myös toimihenkilöpöytä josta voi napata sopivaa evästä ja juomista mennessään. Myös kanttiinin puolelta saa hakea kahvia/teetä ja pikku purtavaa (makeat leivokset ja toastit). Tarjolla on myös hampurilaisia ja lettuja, nämä ovat maksullisia myös toimihenkilöille, joten varaa kortti mukaan, jos houkuttaa.

Kysy rohkeasti, jos on mitään kysyttävää. Tulee varmasti mahtava kisaviikonloppu!