Uusi Ullmax-merinovillatuotteiden tilaus käynnissä, tilaukset 16.1. mennessä!

9.1.2019

Jäivätkö villavaatteet tilaamatta ennen joulua, eikä pukin kontistakaan tullut pehmeitä paketteja? ☹️?? Ei hätää, tilanteen korjaminen käy käden käänteessä, sillä avasimme uuden Ullmax-tilauksen erinomaisten käyttäjäkokemusten johdosta. ????‍♀️????Niin lasten kuin aikuistenkin merinovillatuotteet ovat saaneet kehuja, joihin myös allekirjoittanut yhtyy. ??‍♀️ Tilaa siis pehmeät pakettisi ennen 16.1. ja myös sinä pääset nauttimaan näistä lämpöisistä tuotteista ❤️

Tuotteiden tilaus:
tilaa verkkokaupasta https://shop.ullmax.com/…/webs…/kuopion-ratsastajat-ry/55039,
tai katso kuvastosta https://issuu.com/ullmax/docs/katalog_aw18_fi_2haluamasi tuotteet ja tee tilaus Kirsi Mustoselle p. 040 8098661.

Jos haluat osallistua tuotteiden myyntiin, käy hakemassa kuvastoja ja tilauslomakkeita Kirsiltä tai rekisteröidy myyjäksi https://app.ullmax.com/fi/seller.asp?edit=1&sellerID=0, valitse rekisteröitymisessä seuraksi Kuopion Ratsastajat ja voit kirjata tilaukset suoraan nettisivulle. Seura saa myynnistä 30 % joten tässä on näppärä tapa kartuttaa seuran kassaa esim. tuomaritornin rakentamiseksi ja vaikkapa koulutusten/tapahtumien järjestämisen mahdollistamiseksi!