Valtakunnallinen Vuoden vapaaehtoinen äänestys käynnissä ja mukana KuoR puheenjohtaja Taru Hämäläinen!

2.10.2017

Haussa vuoden vapaaehtoinen

Järjestyksessään neljäs Vuoden vapaaehtoinen -kampanja käynnistyi 14.8.2017 kuukauden kestävällä ehdotusvaiheella. Kansalaisareena ry hakee Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi henkilöä, joka voi olla pitkän linjan toimija tai innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla. Hän voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa. Vuoden vapaaehtoinen voi olla myös yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut vapaaehtoinen.

Ehdotusaika on päättynyt, nyt äänestetään!

Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisökin – saattoi ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa. Ehdokkaita on yhteensä 69. Katso kaikki ehdokkaat täältä.

Äänestä suosikkiasi täällä. Yleisöänestys on käynnissä 1-31.10.2017.

Web-äänestyksen ohella omalle ehdokkaalle voi kerätä ääniä myös paperisella äänestyslistalla. Äänestyslistan voit tulostaa tästä. Äänestyslista pitää olla postitettu tai skannattu takaisin Kansalaisareenaan 31.10 mennessä (viimeinen postileimapäivä 29.10). Postiosoite: Kansalaisareena ry, Pinja Nieminen, Kumpulantie 1 A, 6.krs, 00520 Helsinki. Skannausosoite: pinja.nieminen(at)kansalaisareena.fi

Vuoden vapaaehtoinen palkitaan joulukuussa

Äänestyksen päätyttyä arvovaltainen raati valitsee palkittavan kymmenen eniten ääniä saaneen ehdokkaan joukosta.

Vuoden vapaaehtoinen palkitaan 2.12.2017 Vapaaehtoistoiminnan messuilla Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.
Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä.