Yhteistyökumppanit

Mainostoimisto || Muotoilu || Graafinen suunnittelu

Kuopion OMT-keskus Oy ja Kuopion Ratsastajilla yhteistyösopimus

Kuopion OMT-keskuksen fysioterapeutit auttavat ratsastajia tuki- ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisyssä, tutkimisessa sekä hoidossa. Lisäksi Kuopion OMT-keskus tarjoaa hyvinvointipalveluja kuten akupunktio, kuntotestaukset, luennot, lymfaterapia, ohjatut liikuntaryhmät ja tyhy-paketit.

Kuopion OMT-keskus Oy tarjoaa bonusjärjestelmän, jonka avulla seura voi hankkia rahaa. Käytännössä sopimus tarkoittaa, että kaikista Kuopion Ratsastajien jäsenien ja läheisten, jotka haluavat tukea Kuopion Ratsastajia, ostoista Kuopion OMT-keskus maksaa bonusjärjestelmän mukaista bonusrahaa seuran tilille. Vuoden aikana kertyneistä 1000-5000 euron ostoista maksetaan 4% bonus ja yli 5000 euron ostoista maksetaan 5% bonus.

Huomioitavaa on, että ei tarvitse olla seuran jäsen, vaan kaikki Kuopion Ratsastajien nimissä tehdyt ostot kerryttävät bonusta! Joten nyt kaikki mainostamaan perheenjäsenille ja tuttaville tästä mahdollisuudesta tukea Kuopion Ratsastajia.

Käy tutustumassa Kuopion OMT-Keskukseen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Oletko kiinnostunut yhteistyökumppaniksi ryhtymisestä? Ks. lisää alla olevasta esitteestä: