Yhteistyökumppanit

 
Kuopion Ratsastajat ja Alexandria Pankkiiriliike ovat sopineet yhteistyöstä vuodelle 2017

Alexandria tukee Kuopion Ratsastajien toimintaa kutsumalla seuran jäseniä tutustumistapaamiseen Alexandrian Kuopion konttorille. Jokaisesta toteutuneesta tapaamisesta Alexandria maksaa 30 € per tapaaminen seuralle. Tapaaminen on henkilökohtainen ja maksuton, eikä se sido mihinkään.

"Jotta hevonen ei söisi kaikkia rahoja"

Kuopion Ratsastajien puheenjohtaja Taru Hämäläinen on ollut Alexandrian asiakkaana nyt kolmisen vuotta

–Mennessäni ajattelin, etten tule sijoittamaan mitään mihinkään. Sitten ymmärsin, mistä on kyse. Ajattelin lapseni tulevaisuutta ja päätin lähteä pienellä rahalla keräämään lapselleni tulevaisuuden pääomaa, Taru kertoo

– Me kaikki tiedämme että hevosharrastukseen menee paljon rahaa. En minäkään ole rikas, mutta köyhän kannattaa säästää, muuten hevonen syö kirjaimellisesti kaikki rahat. Alexandrian palvelut sopivat hevosharrastajille. Kun pistää tietyn summan jemmaan, niin tulevaisuudessa voi vaikkapa ostaa oman hevosen, Taru jatkaa.

Yhteystiedot Alexandrian yhteydenottoa varten

Alexandrian Kuopion toimiston henkilökunta kontaktoi kaikki halukkaat seuran jäsenet ja varaa heille henkilökohtaisen tapaamisajan. Mikäli haluat keskustella säästämisestä ja sijoittamisesta Alexandrian kanssa ja kerryttää samalla tukea seuralle, ilmoita yhteystietosi tällä lomakkeella. Taru välittää halukkaiden yhteystiedot eteenpäin Alexandrialle.

Alexandrian puolelta yhteyistyötä hoitaa aluepäällikkö Jarkko Perttula

Puijonkatu 22 B, 3. krs
70100 Kuopio
Tel +358 17 580 5500
Mobile 040 587 3732
Email jarkko.perttula@alexandria.fi

Vaivatonta säästämistä ja sijoittamista jo 20 vuoden ajan

Alexandria Pankkiiriliike on perustettu vuonna 1996 ja 20 vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Erikoisalaamme ovat laadukkaat sijoittamisen ja säästämisen ratkaisut. Asiakkaanamme on jo yli 71 000 suomalaista ja heitä palvelee yli 330 ammattilaista 26 paikkakunnalla ympäri maan. Lue tästä, mihin asiakkaidemme tyytyväisyys perustuu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuopion OMT-keskus Oy ja Kuopion Ratsastajilla yhteistyösopimus

Kuopion OMT-keskuksen fysioterapeutit auttavat ratsastajia tuki- ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisyssä, tutkimisessa sekä hoidossa. Lisäksi Kuopion OMT-keskus tarjoaa hyvinvointipalveluja kuten akupunktio, kuntotestaukset, luennot, lymfaterapia, ohjatut liikuntaryhmät ja tyhy-paketit.

Kuopion OMT-keskus Oy tarjoaa bonusjärjestelmän, jonka avulla seura voi hankkia rahaa. Käytännössä sopimus tarkoittaa, että kaikista Kuopion Ratsastajien jäsenien ja läheisten, jotka haluavat tukea Kuopion Ratsastajia, ostoista Kuopion OMT-keskus maksaa bonusjärjestelmän mukaista bonusrahaa seuran tilille. Vuoden aikana kertyneistä 1000-5000 euron ostoista maksetaan 4% bonus ja yli 5000 euron ostoista maksetaan 5% bonus.

Huomioitavaa on, että ei tarvitse olla seuran jäsen, vaan kaikki Kuopion Ratsastajien nimissä tehdyt ostot kerryttävät bonusta! Joten nyt kaikki mainostamaan perheenjäsenille ja tuttaville tästä mahdollisuudesta tukea Kuopion Ratsastajia.

Käy tutustumassa Kuopion OMT-Keskukseen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------